Ако видим, че в документа, предложен от ГЕРБ, се описва ясно как

...
Ако видим, че в документа, предложен от ГЕРБ, се описва ясно как
Коментари Харесай

Петков: Ще подпишем споразумението с ГЕРБ, само ако регулаторите са независими

" Ако забележим, че в документа, предложен от ГЕРБ, се описва ясно по какъв начин регулаторите ще бъдат заменени, само че тъй че да знаем, че те ще бъдат самостоятелни - това към този момент е огромна стъпка напред ”, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.

" Национално виновното е в този момент да работим по този въпрос. Да седнем на масата и да приказваме ”, добави той, представен от БГНЕС.

Съпредседателят на ПП уточни, че би трябвало да се подсигурява, че в идващите 9 месеца промените ще бъдат осъществени, и тогава да се приказва за коалиция. " Сглобката би трябвало да довърши работата си в идващите 9 месеца. Ако забележим, че ГЕРБ са готови реално да свършат тази работа, че имаме работеща правосъдна система и служби - тогава може да приказваме за съдружно съглашение ”, счита Петков. Той въпреки всичко разяснява, че би трябвало първо да види документа на ГЕРБ-СДС.

Относно министъра на защитата Тодор Тагарев Петков сподели, че всичките им евроатлантически сътрудници и украинците го харесват. " Когато пращаш БТР-и, е нелепост да обявяваш по кое време ги пращаш ”, безапелационен е Петков. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР